Kære Strikker

Velkommen til vores nye hjemmeside. Vi har forsøgt at gøre den mere brugervenlig og håber I vil få glæde af den. Nu er det også muligt at gå ind og kigge på farver, men det er selvfølgelig stadig bedst at besøge en af vores forhandlere og se farverne i virkeligheden. Selv om vi har fotograferet i dagslys, vil det altid være svært at få den helt rigtige nuance op på skærmen.

Som sædvanlig har vi gang i en masse nye projekter og bøger. Jeg arbejder lige nu på en booklet med ting til boligen, sammen med Helga…og samtidig på min næste bog: Strik a la Carte 2, som jeg håber at få udgivet her sidst på året.

Strikkeprøver

Lige nu er jeg i Japan, og her i Tokyo er livet så småt ved at vende tilbage til det normale, efter det store jordskælv d.11. marts. Jorden ryster stadig lidt under os og vi ved ikke helt hvor meget radioaktivitet der findes i vandet og i luften, men træerne er sprunget ud og fuglene bygger reder. Naturen er i gang med den årlige eksplosion og folk nyder solen i parkerne.

Udsigten over Tokyo

Her kan jeg også sidde på altanen og nyde udsigten over byen, mens jeg strikker mine utallige prøver og vælger de mønstre jeg har lyst til at gå videre med. Der er altid mange overvejelser. Først skal mønsteret passe ind i bogens sammenhæng og så skal der tænkes på alle detaljerne. Hvordan skal kanterne være – hvordan skal modellen syes sammen og i hvilken retning er det mest hensigtsmæssigt at strikke den. Men det er en spændende proces og skønt når det indimellem lykkes at få alt til at fungere.

Japanske damer

I sidste uge, havde jeg besøg af min Japanske agent, Mariko, pigerne fra hendes kontor og Hirome Nonose fra forlaget Shufu-to-seikatsusha, der hvert efterår har nogle sider i et af deres magaziner, med modeller fra Isager. Vi drikker altid ”vestlig” te, spiser hjemmebagte boller og en kage fra vores lille lækre kagebutik her i huset.

På bloggen, vil jeg prøve at holde jer opdaterede med nyheder og projekter, og håber I vil have lyst til at komme ind og kigge engang imellem…

 

Bedste forårshilsner

Marianne